Bestel je eigen zelf samengestelde BBQ pakker, zo weet je precies wat je krijgt en lekker vindt. Wij zittten zo ook niet met kilo’s vlees en salades die we na afloop moeten weggooien, wat natuurlijk weer goed is voor ons milieu! Geef in onderstaand formulier aan met hoeveel personen je wilt komen en welke producten je wilt gebruiken tijdens de BBQ. We ontvangen je aanvraag  bij voorkeur 48 uur van te voren, dan kunnen we garanderen dat alle producten aanwezig zijn. Bestel je op de dag zelf? Bel ons dan even, onze medewerkers kunnen je vertellen welke producten we nog in huis hebben voor je.

Bestellen voor een grotere groep (tot 20 pers.)?
Uiteraard kan je altijd voor iedereen de keuze aangeven via dit formulier, maar een van onze medewerkers helpt je ook graag opweg met een BBQ-pakket op maat!

Je bestelt bij ons vanaf twee personen, € 18,50 per persoon.

Van alle gemakken voorzien

Jij nodigt je mensen uit, wij regelen de rest! Je hebt de keuze uit een breed drankenassortiment. Onze chef bereidt heerlijke gerechten, hapjesarrangementen en natuurlijk BBQ arrangementen, voor ieder wat wils en niks is te gek! Wil je een dansfeestje of een bandje? Apparatuur, extra licht effecten, aankleding en uiteraard een dj of band voor opzwepende beats, wij regelen het allemaal! We hebben contacten met diverse bandjes en dj’s voor de juiste entertainment op jouw feest. Daarnaast is er voldoende plek om te parkeren.

Net ff anders, onze feestlocatie

Een beach-achtige sfeer en dat in Noord Brabant, yes it is Arbie’s Beachhouse&Strandbad! We beschikken over een drietal ruimtes voor het geven van een feest/borrel, zowel buiten als binnen. Welke ruimte geschikt is voor je feest, is afhankelijk van het aantal gasten, graag bekijken we dit persoonlijk. Wij denken graag met je mee in de brede zin van het woord om je feest tot een onvergetelijke ervaring te maken. Te allen tijden zorgen we ervoor dat we samen met jou een mooi feest organiseren.

Feestlocatie

Iets te vieren? Het maakt niet uit wat! Bij Arbie’s Beachhouse houden we van feestelijke aangelegenheden…je bent hier op de juiste plek! Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.