Welkom bij Arbie’s Beachhouse!

Arbie’s Beachhouse is met recht een unieke horecaspot te noemen. Niet alleen door de ligging, maar ook door de sfeer. Zowel binnen als op het riante terras waan je jezelf op een tropisch strand! Toffe muurschilderingen, comfortabele beach chairs, sfeervolle verlichting en exotische palmen maken het ultieme beach gevoel compleet.

Lunch en/of diner @ the beach

Zoek je een toffe locatie voor lunch of diner met partner, familie en/of vrienden? Dan zit je bij Arbie’s goed. Zowel overdag als ’s avonds is onze keuken geopend voor een snelle hap of een uitgebreide maaltijd. Het beachhouse biedt een veelzijdige menu- en drankenkaart, en ook voor de kids zijn er speciale kindergerechten. Kortom: voor ieder wat wils!

Borrelen doe je bij Arbie’s!

Beeld jezelf eens in: loungebanken met comfortabele kussens, het geruis van palmbladeren, een passend muziekje op de achtergrond. Met een drankje in de hand en een hapje op tafel bijkletsen met familie en/of vrienden terwijl je de laatste zonnestralen nog meepikt … Wat wil je nog meer? Arbie’s Beachhouse is perfect voor een middag of avond borrelen!

Feest of zakelijk evenement?

Arbie’s biedt meer dan alleen een toffe locatie voor lunch, borrel of diner. In ons beachhouse kun je ook terecht voor feesten en partijen, zakelijke bijeenkomsten en andere events. Lees er meer over op deze site!

En verder …

Arbie’s Beachhouse en Strandbad is met recht een recreatieparadijs te noemen. Het sfeervolle strandpaviljoen met terras is omgeven door een ruim speelveld, dus ook de kids vermaken zich hier prima. Helemaal tijdens warme zomerdagen als ons prachtige natuurbad is geopend. Zonnen, zwemmen én heerlijk eten en drinken: Arbie’s biedt alles wat je nodig hebt.

Heb je specifieke wensen en ideeën voor een feest of event? Wij denken graag met je mee. Vraag naar al onze mogelijkheden!