• Arbie’s Beachhouse als trouwlocatie

    Wist je dat Arbie’s een officiële trouwlocatie is? Yes it is! Het is een grote eer om deze fantastische dag voor bruidsparen te mogen organiseren. We zetten bij Arbie’s Beachhouse dan ook alles op alles om jullie voor de rest van je leven met een grote glimlach terug te laten denken aan deze dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ceremonie op het strand met prachtig uitzicht over het water en een heerlijk diner in de avondzon?

    Het spreekt voor zich dat een trouwfeest maatwerk is. Jullie wens is onze zorg. Daarom maken we graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken en jullie wensen door te nemen!

Let’s talk mogelijkheden

Arbie’s Beachhouse kenmerkt zich door de ongedwongen en easy sfeer. Een omgeving waar echt álles mogelijk is. Van bitterbal tot kreeft, van band tot dj, van bikini tot Summer Chic, van zwembroek tot smoking, van picknickbank tot wit linnen, van Amstel Bright tot Champagne, van Barbecue tot meergangen diner: niets is ons te gek. Vanzelfsprekend verzorgen we naast de ceremonie met groot plezier dus ook een eventuele borrel, diner en/of trouwfeest!

Van september tot en met april zijn er mogelijkheden om de gehele locatie af te huren voor jullie gezelschap en een mooie besloten dag te vieren. Van eind april tot en met augustus ontvangen we je uiteraard ook met nét zoveel plezier bij Arbie’s Beachhouse. Het strandbad De Rauwbraken (onze buren) wordt dan echter ook geëxploiteerd. We informeren je graag persoonlijk over de specifieke mogelijkheden in de verschillende seizoenen. Zien we je binnenkort voor een afspraak?

Vraag je persoonlijke, vrijblijvende, offerte aan.