Het ultieme bedrijfsfeest vier je bij Arbie’s

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een bedrijfsfeest? Kom dan eens een kijkje nemen bij Arbie’s Beachhouse & Strandbad. Op ons terrein zijn verschillende mogelijkheden om een fantastisch bedrijfsfeest te organiseren, zowel ’s zomers als ’s winters. Binnen of buiten maakt ons niet uit, dat bepaal jij. En is die keuze gemaakt, dan nemen wij vanaf daar alle zorg uit handen.

Jubilea

Een jubileum van een van de werknemers of het behalen van een noemenswaardige leeftijd van het bedrijf? Tijd om te proosten! Arbie’s Beachhouse ontzorgt je volledig met het organiseren van jouw bedrijfsevent. Alles wordt van A tot Z voor je geregeld, uiteraard in goed overleg en met een duidelijke op maat gemaakte offerte.

Personeelsfeest

Iets te vieren? Iedereen bedanken na een succesvol jaar? Tijd voor een toost bij Arbie’s Beachhouse! Niks is te gek en alles kan. Feesten van 50 tot 1500 personen zijn voor ons niet niets nieuws, daar draaien wij onze hand niet meer voor om. Graag denken we met je mee in de aanpak en mogelijkheden van het evenement, zodat we samen een topfeest kunnen organiseren.

Vergaderen

Arbie’s is niet alleen geschikt voor een feestje, maar het is ook een fantastische vergaderlocatie. Wij spreken vooraf graag samen met u de dag door zodat we uw wensen in kaart hebben. De gekozen ruimte kan naar wens aangekleed worden en beschikt over een beamer en geluidsinstallatie. Gedurende de dag kunnen wij lunch of hapjes verzorgen en uiteraard is iedereen welkom om na de vergadering te blijven hangen voor een diner, walking dinner of een van onze barbecue-arrangementen!

Arbie’s: de perfecte mix van business & pleisure

Na inspanning komt ontspanning. Arbie’s biedt de perfecte mix van business & pleisure. Zo kun je na een drukke vergadering even tot rust komen in een van onze beach chairs of op de loungebanken van ons terras. Business & pleisure komen ook samen in de door ons tot in de puntjes georganiseerde bedrijfsfeesten. Kortom: Arbie’s Beachhouse is ook zakelijk gezien een niet te missen hotspot.