• De locatie

    Arbie’s Beachhouse heeft een zomerse en kleurrijke uitstraling en bovendien prachtig uitzicht over het water. We bieden een perfecte mix tussen business & pleisure. Onze Sharkroom is speciaal ingericht voor het ontvangen van zakelijke gezelschappen. Altijd prettig om even op een andere inspirerende locatie (met lekker veel daglicht) belangrijke gesprekken te voeren of knopen door te hakken. Bovendien biedt het terrein mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten en nog veel meer!

    In de maanden september tot en met juni heb je op doordeweekse dagen (ma-do) de locatie zelfs helemaal voor jezelf om in alle rust van alles te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om in de weekenden en daarnaast in juli en augustus onze zakelijke ruimtes (en eventuele arrangementen) te boeken. Arbie’s Beachhouse wordt dan echter ook gebruikt door andere gasten waardoor het geen exclusieve mogelijkheid betreft. Uiteraard is de vergaderruimte helemaal privé!

Vergaderen in stijl

Bij Arbie’s Beachhouse kun je naar hartenlust vergaderen in de daarvoor bestemde Sharkroom. Vergaderen doe je bij ons in een informele setting op een unieke locatie en helemaal in stijl. De ruimte biedt plaats voor maximaal 15 personen en kan volledig naar wens worden ingedeeld en aangekleed. Natuurlijk is de Sharkroom altijd voorzien van een beamer, geluidsinstallatie, flipover, kladblokken en een tv. Bezig met het plannen van een formeel samenzijn voor een grotere groep dan 15 personen? In het laagseizoen zijn er voldoende mogelijkheden de gehele locatie af te huren!

Wat je ook tijdens de vergadering te bespreken of te beslissen hebt, het is altijd een goed idee om dat onder het genot van een hapje en een drankje te doen. En laat dat nou net iets zijn wat we bij Arbie’s als geen ander kunnen! Bij het boeken van de vergaderruimte kun je daarom ook een vergaderarrangement bijboeken vanaf €49,50 p.p. Geniet de gehele dag van onbeperkt koffie en thee, pauzeer tussen de middag met een volledig verzorgde

Heidagen

In alle rust trainingen, vergaderingen en besprekingen organiseren? Maar dan wel op een rustgevende, inspirerende en kleurrijke locatie met veel licht? Dat kan bij Arbie’s Beachhouse! Onze Sharkroom is speciaal ingericht voor zakelijke bijeenkomsten en om deze reden ook uitgerust met alle benodigde spullen en apparatuur. Uiteraard zijn er mogelijkheden om de hele dag lekker in de watten gelegd te worden op het gebeid van eten en drinken. Daarnaast biedt het terrein van Arbie’s Beachhouse verschillende mogelijkheden voor een frisse neus, lekker wandelen bij het water en misschien zelfs een leuke afsluitende buitenactiviteit. Heb je unieke ideeën? We denken graag met je mee, maar zullen je vast verklappen dat eigenlijk alles mogelijk is!

Bedrijfsfeesten

Op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsfeest? Kom dan zeker eens bij Arbie’s Beachhouse een kijkje nemen. Want ook in zakelijk opzicht zijn we een niet te missen hotspot! Zowel in de zomer als in de winter kun je op ons terrein fantastische feesten geven waar nog lange tijd over nagepraat zal worden. Zomerse sferen met surfboards, cocktails en Ibiza-vibes? Geen probleem! Of juist winterse taferelen met vuurtjes, gezellige muziek en Glühwein? Doen we! Of je nou voor 50 of 1500 gasten een feest wil organiseren, wij doen het met groot plezier en draaien onze hand er niet voor om. Vertel ons je wensen, dan nemen wij alle zorg uit handen en regelen het feest tot in de puntjes!

Teambuilding

Het terrein rondom Arbies biedt ook mogelijkheden voor allerlei teambuildingsactiviteiten. Van sportmiddagen tot jeu de boules toernooien en van een potje volleyballen tot beerpong-avonden. Op een steenworp afstand van Arbie’s Beachhouse ligt namelijk het Strandbad de Rauwbraken. Op het grote grasveld en het bijbehorende zandstrand is echt alles mogelijk! Benieuwd naar het terrein, het strandbad en de mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten? Neem dan een kijkje op de website van De Rauwbraken!

Niets maakt ons blijer dan tevreden gasten.

Daarom organiseren we ook barbecues en/of borrels op maat. Is het jouw taak om een bedrijfsfeest te organiseren, ben je druk met het plannen van het volgende teamuitje of zijn je ouders misschien wel 25 jaar getrouwd? En wil je dat graag vieren in tropische sferen op een unieke en hippe locatie aan het water? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, Arbie’s is the place to be! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag je persoonlijke, vrijblijvende, offerte aan.