Corona Update

Naar aanleiding van het directe besluit van de Rijksoverheid zijn alle activiteiten stilgelegd in de horeca en (recreatieve) (zwem) baden t/m 19 mei 2020. Op 21 april is dit voor evenementen aangescherpt tot 1 september 2020. Tot en met 19 mei zijn wij ook gesloten. Ook wij hebben geen idee wat het ons gaat brengen na 19 mei.

Wij volgen uiteraard de landelijke richtlijnen van de overheid hierin ten behoeve van de volksgezondheid. Totdat bekend is wat de regelgeving gaat zijn aangaande het komende zwemseizoen hebben wij besloten de abonnementverkoop stil te leggen. 

Gasten die inmiddels via de Early Bird voorverkoop abonnementen hebben besteld kunnen deze kosteloos annuleren en de betaling terug gestort krijgen. U kunt ook besluiten ze aan te houden en daarmee het zwembad te ondersteunen in deze, voor ons ook, zeer zware tijden. Wij kunnen u dan niet in een later stadium compenseren, maar zullen er zeker iets leuks tegenover zetten.

Wanneer wij open mogen is ook voor ons nog onbekend. Hoe het dan met zwemabonnementen zal gaan, geen idee. Laten we hopen dat iedereen zich aan de genomen maatregelen houdt, zodat we deze zomer weer fijn kunnen genieten van het buiten zijn.

Graag bedanken wij iedereen voor het begrip en de medewerking en verwelkomen we je na de periode van sluiting weer op ons mooie strandbad en Beachhouse.

Team Arbie’s & de Rauwbraken