Feesten doe je bij Arbie’s!

Ben je op zoek naar een toffe locatie voor het vieren van een 25-jarig huwelijk, een jubileum, bijzondere verjaardag, familiereünie of groepsbarbecue? Kies dan voor Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot! Deze hippe hotspot is de ideale plek voor een uniek feestje ‘tropical style’. Bekijk snel wat Arbie’s je te bieden heeft.

Van alle gemakken voorzien

Jij nodigt je mensen uit, wij regelen de rest! Zo simpel is het. Laat ons je wensen weten en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Wil je een middag of avond culinair genieten met je gezelschap? Kies dan voor heerlijke gerechten bereid door onze chef, een uitgebreid hapjesassortiment en/of een van onze befaamde BBQ-arrangementen. Alles vergezeld met een uitgebreid drankenassortiment. Liever een dansfeestje? Apparatuur, extra lichteffecten, aankleding en uiteraard een geschikte dj of band voor opzwepende beats nodig? U roept en wij draaien!

Anders dan anders: party @ the beach

Feesten in een ‘beachy’ sfeer: het kan bij Arbie’s Beachhouse & Strandbad! Een unieke feestlocatie voor jong en oud. We beschikken over een drietal ruimtes voor het geven van een feest of borrel, zowel buiten als binnen. Welke ruimte geschikt is voor je feest, is afhankelijk van het aantal gasten. Dat bekijken we dan ook graag met jou persoonlijk. Wij denken graag mee om je feest tot een onvergetelijke ervaring te maken. Hierbij denken we graag out of the box: niets is ons te gek!

Unieke feestlocatie

Bij Arbie’s ben je echt op de juiste plek als je iets te vieren hebt! Wij houden wel van een feestje en organiseren dit dan ook graag voor je. Interesse? Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

Arbie’s Beachhouse: voor al uw feesten & partijen

Arbie’s heeft alles in zich voor een goed feest, voor welke gelegenheid dan ook.

Trouwen
Wist je dat Arbie’s een officiële trouwlocatie is? Yes it is! Je mag hier dus officieel trouwen. En bij zo’n mooie gelegenheid hoort natuurlijk een feestje. Het is voor ons een eer om naast de ceremonie ook jullie borrel, diner en/of trouwfeest te mogen organiseren. Arbie’s Beachhouse zet hierbij alles op alles, zodat jullie de rest van jullie leven met een glimlach terugdenken aan deze dag!

Familiedag
Een familiedag is per definitie een gezellig samenzijn met mensen van alle leeftijden. Over de invulling van deze dag denken we graag met jullie mee. Zo kunnen er oud-Hollandse spelen worden gespeeld, geschikt voor jong en oud. De kids lekker laten spetteren in het water, terwijl de volwassenen bezig zijn met een cocktailworkshop of wijn-tasting? Ook dat is mogelijk. En willen jullie onvergetelijke herinneringen opdoen? Onze fotowall is uiterst geschikt om gedurende jullie activiteiten foto’s en video’s af te spelen!

Jubileum
Word je 30, 40 of 50 jaar oud? Zijn jullie 50, 25 of 12,5 jaar getrouwd? Tijd voor een feestje! Wat de reden ook is, Arbie’s Beachhouse is the place to be. In een tropische setting wordt jouw/jullie jubileum nóg specialer.

Let’s get this party started!